Saturday, March 21, 2009

update

af7 (7 kan sekarang ni?) s**k. apsal pentas macam anugerah era je? lepas tu, juri pulak ada penghadang kat belakang dorang. mana perginya arrangement yang lama, hilang segala keriuhan af yang sebelum2 ni. lagi, apsal nyanyi 2 lagu? sekerat2 pulak tu. tak belajar ke dari kesilapan Jaclyn Victor yang kalah dalam pertandingan Asian Idol, hanya kerana dia nyanyi madley. lagi satu, memang nampak serabut betul la bila nyanyi madley ni. huduh dan buruk jadinya. bak kata Ramli MS, vokal ke laut.... ni semua ke laut, feel, vokal, baju.

hallu.... kalau setakat nak downgrade af, lebih baik tak payah buat af7 ni. menyampah je tengok.

------------------------
2 hari lepas pergi main bowling dengan kawan-kawan kelas. hehe, yang bestnya skor kali ni bagus pulak untuk kedua-dua game. 108 dan 107. waaa.... finally, lepas jugak 100. last time main kat Mid Valley macam dapat 30++ je kot skor. siap bola jatuh ke belakang lagi. huhu... malu seh.

------------------------
nanti aku tambah la sket dalam post ni. malas nak tulisss....

5 comments:

Khaliff Faid Eric said...
This comment has been removed by the author.
Khaliff Faid Eric said...

Achtung, I don't really watch AF7 since our Astro has been disconnected. I heard the changed a lot for this current AF things. Actually, I prefer OIAM3 than AF7. I am rooting Easter since she brought her own reindition of "Better in Time" that is totally different than the original singer. BTW, Zizi AF7 is my junior and also my "adik angkat" at my old school. She is a good singer especially the nasyid song. Our school has won a first place at national competition. But sad I didn't really follow her on AF7. May be on the next coming week I should watch her instead.

jon hafkian said...

tadi tertengok je pon af tuh...oiam tgk kat youtube.btw,amylia nyanyi i'm yours tu bagus la.

zizi...go zizi...go zizi...hihi...boleh tak?

Nabel said...

jom gune widget radiobox ni,..
kecik tapi ade macam2,..
music video pun ade!..

www.radioboxfan.blogspot.com

jon hafkian said...

ape ni?dah letak word verification pon ada gak yg menyemak nk wat iklan.please la,syoh pegi main jauh2.i don't like any kind of spam msg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...