Monday, March 30, 2009

sorry...i need to use capcha again

hmmm..... fikiran aku berserabut sebab itu dan tahniah kepada si tanda soal sebab berjaya menjadikan hidup aku hari ini huru-hara. adakah aku deserve (apa makna dalam BM, aku lupa?) untuk diperlakukan sebegitu hanya kerana aku tidak menyokong kempen 60minit itu (aku fobia nak sebut nama kempen itu). tolonglah, jangan ganggu hidup aku ancik tanda soal anonymous si pengecut. sudah... lupakan.

*aku virgo. memang banyak berfikir.

--------------------------
setting untuk komen dah diubah semula. aku terpaksa ubah sebab follower blog ni sendiri pon tak boleh nak post komen. jadi cara terbaik adalah aku ubah semula setting dan benarkan 'registered user' sahaja yang boleh komen. rasanya ni terbuka untuk semua blogger, malah kalau yang guna ID email pon boleh juga agaknya. aku tak benarkan anonymous sebab aku tak suka anonymous ni menyibuk dalam blog ni.

tapi, disebabkan aku dah longgarkan semula setting komen. maka capcha yang kurang disukai tu terpaksa digunakan semula. harap anda fahamlah kenapa aku terpaksa on jugak capcha di komen box. kalau cbox pun ada capcha, aku nak on juga....

---------------------------
sori kepada kawan2 yang aku tanya tadi. aku cuma nak pastikan bahawa kawan2 aku bersih daripada perkara tak baik tu. sori sangat2.

---------------------------
aku takde mood, tapi nak kongsi juga la, haha... tadi aku kemas bilik. takde ubah ape2 pon, cuma bersihkan dan susun semula apa2 yang patut. gambar sebelum dan selepas ada kat bawah ni.

meja komputer sebelum
meja komputer selepas
katil sebelum
katil selepas
lantai sebelum
lantai selepas

3 comments:

Khaliff Faid Eric said...

Wah, bila nampak kemas skrg.Hehe, apasal tetiba rajin hari ni?
Mesti ada sesuatu nikan?
Bila Achtung nak datang KL ni?

khairierahman said...

mahal sangat ke sebijik laundy hamper tu? beli la satu, tak senonoh betul baju campak atas lantai.. paling mahal pon dalam rm20++ je pon. aishhh.. :p

jon hafkian said...

@khaliff- semak.baju dah habi kat dlm wardrobe.tinggal kemeja je.kl x sure lagik.maybe after final project presentation.

@khairie- baju aku letak dlm baldi.tapi semalam da super tak muat.oh,atas lantai aku mcm2 ada.beg2 segala.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...