Saturday, March 7, 2009

telinga aku sakit

ada semut masuk. bodoh punya semut. so sakit yang hazab tak tertanggung. aku g klinik. nurse tu jolok menatang pe tah kat dlm telinga ku nak check. adoi.... lagi sakit telinga aku. lubang yang tak sepatutnya dijolok, die jolok. mmg la sakit. die kata telinga aku bleeding, sebab aku ada korek pakai cotton buds nak kuarkan semut tu.

jadi sekarang telinga aku luka la. sakit sebab semut dan bendasing yang nak tengok dlm telinga tu. bodoh2. sakit. aku kesakitan dan tak rasa pain killer yang aku makan tadi tu berkesan langsung. kenapa masih sakit? argh.... aku tak boleh nak menaip sebab gerakan badan aku buat telinga ni lebih sakit. ok la, nanti bila pain killer ni dah berkesan aku update lagi pasal keadaan aku. chow.

update 1: telinga dah kurang sakit. pain killer dah agak berkesan walaupun aku masih rasa kesakitan tu berada di tahap 50%.
update 2: baru titikkan ear drop dlm telinga. rasa mcm ok gak la. tp skrg rs sakit semula. oh dah tak sakit sangat. cuma rasa mcm nk titikkan kat telinga sblh lagik plak. haha....

4 comments:

kHairie said...

semut tu jatuh hati kat ko kot.. hihihihi :p
weh disable la capcha ne.. menyebok la.. urghhh..

jon hafkian said...

x boleh..spam suka sangat kat page aku.nanti penuh blog ni dengan komen spam.

Khaliff Faid said...

ayo... azab giler...

jon hafkian said...

tau takpe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...