Thursday, February 5, 2009

YM yang bodoh

aku tukar os daripada XP kepada Vista waktu format pc semalam.yelah,saje nak try.lagipon Vista ni cantik kalau nak dibandingkan dengan rupa stock XP yang biasa-biasa sahaja.

back to story,YM tak boleh nak guna.ape la choy ne YM ni.tak compatible ke?hanj yang teramat tahap dewa-dewi la.jadi,aku terpaksa berpuasa YM sampailah solution terhadap masalah ni dapat di cari.

-----------------------

aku tak join kelas ISO hari Sabtu ni.tadi tak bayar yuran sebab meeting kat HEP tak habis lagi.ape la pegawai-pegawaitu,bersembang je banyak kan.memang la ada banyak masalah pon.tapi look at the other side,ada solution kan?hah...malas nak pening-pening.

-----------------------

semalam surat latihan industri aku di reject dan diconteng oleh penyelaras LI.hanj....patut orang tua ni sebelum nak suka-suka anjing conteng surat orang,cek dulu format surat rami kat internet.kalau tak pon,pg beli buku contoh karangan...kalau mahal sangat guna yang UPSR nye pon takpe.yan penting,cek dulu sebelum mengata aku tak ikut format yang betul untuk surat.die ni harap je ada PHD...surat rasmi pon tak tau format yang betul ye?ego tahap dewa pulak tu.

-----------------------

2 comments:

kHairie said...

hahaha.. lect ko tu, kasi ketuk je dengan buku karangan.. kasi sedar sket nak conteng2 surat orang. perlu ke nak conteng btw?

jon hafkian said...

bodo kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...