Friday, February 27, 2009

aku dah dapat LI

tadi aku check laman web fakulti aku pasal LI (latihan industri). dan.....akhirnya aku dapat penempatan untuk LI. aku dapat Rapid KL. Syukur Alhamdulillah. penat aku tunggu dan beberapa kali aku call kat Rapid KL sebab nak tau status permohonan aku. yang penting sekarang aku dah confirm akan menjalani latihan industri di sana.

kejap lagi aku nak jumpa supervisor FYP. takut. dulu die tak sign borang markah aku sebab katanya aku takde progress. hari ni pulak dah sampai masa untuk penilaian kali ke-2 untuk semester ni. semalam aku dah siapkan kotak radas aku untuk projek ni. cuma belum cucuk sensor je lagi dengan ionizer. so masih belum ada result la nampaknya.

aku harap semuanya berjalan dengan lancar dan tak dimarah. hehehe....

p/s- aku rasa ionizer aku rosak ataupun charge yang die bebaskan terlalu sedikit.

6 comments:

kHairie said...

so nnt dok mane?

Khaliff Faid said...

Wah, baguslah practical kat RapidKL.
Good Luck!

mugiwara said...

best of luck, dude~

jon hafkian said...

@khairie- dok umah.berulang-alik je lah dari gombak

@khaliff- thanx...

@mugiwara- thanx too..

mubin said...
This comment has been removed by the author.
mubin said...

salam saudara, saye pun nk ambil li di rapidKL . tapi tak tahu mcm mana nk daftar .. boleh bg link or ajar kan kea ? thnx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...