Tuesday, February 3, 2009

trip ke Singapura (RM85)

tadi dapat mesej daripada Fahmie,dorg ajak pegi Singapura 21 Feb ni.bayar RM85 sahaja.yang bestnya,boleh pegi Sentosa Island ngn tgk Songs of The Sea.selama ni walaupun aku selalu pegi ke Singapura,tapi masih lagi belum pernah menjejakkan kaki ke Sentosa Island.terasa nak ikut jugak la.dapat breakfast,trip,pasport berkumpulan,bas.

trip pegi tempat-tempat biasa la.Orchard Rd,Arab St,Chinatown,Little India,Merlion Park....tempat2 wajib la.cuma sekarang ni masih lagi nak dapatkan permissionsebab aku jadi urusetia untuk Debat Integriti nanti.tarikh pulak sama dengan trip ni.hmmm....nak pegi gak.boleh berjalan2 dengan kawan-kawan sekelas.hihihi....

p/s- dapat msg drp pengarah program,die suro siapkan keje before pegi nanti.hehe....yes boss.so boleh pegi la ni.

2 comments:

WanHidayat said...

Salam...

Bila lagi ucu dapat ke kota Singa...walupun tak pernah nak jatuh cinta ngn Kota Singa...hahahaha....

Tempoh hari apasal takde kat KL???

*tibe2 emo...hahaha

jon hafkian said...

wslm, i'm on my way to JB on that time la

haha...x perlu pon nak jatuh cinta dgn Kota Singa tu.cuma mmg amazed dgn kebolehan dorg develop their country.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...