Friday, February 6, 2009

semalam

wah....macam lagu yang Sean Ghazi nyanyi tu pulak, Semalam.sebenarnya nak cite sket je tentang semalam.semalam,aku dan rakan-rakan pergi ke Jusco Tebrau City untuk menonton wayang,cite Ong Bak 2.komen pasal filem ni?JANGAN TONTON.sebab aku rasa tak worth it langsung dengan bayaran yang dikenakan.

cerita dia bukan sahaja takde kaitan langsung dengan Ong Bak 1,malah pegi pulak cerita kisah Thailand yang beratus-ratus tahun dulu.yang peliknya,apsal la dorg ni sengal sangat pegi cerita pasal kisah orang darat.pelik,kalau tengok memang seolah-olah hampir semua adalah orang darat a.k.a orang asli (dorg ni asal afrika kalau ikutkan sejarah).OMG....is this a Thai movie or African movie?

bagi aku,aksi dalam cite ni tak best langsung.aku kasi 1 setengah bintang je la.very bad kan?oh,jangan salah faham,aku bukan tak suka orang darat.cuma aku belajar yang tamadun berkembang di kawasan orang laut a.k.a kerajaan maritim.

p/s- haha...terok nye review aku kat cite ni.patutnya aku cite pasal lain.tapi takpe,ni membuktikan aku tak suka cite ni dan cite ni langsung tak menarik minat aku untuk tengok.

4 comments:

♀❦Aku Rainjers❧♂+aku'screw said...

ye kerw??
tgk dari preview cam bez jewk...

jon hafkian said...

xbest gak...

kHairie said...

eh! nak lagu semalam tu..
lame dah aku nak..
emel please

jon hafkian said...

aku check balik kat folder lagu aku.sebab byk sgt lagu sampai aku x jumpe lagu2 yg aku carik.hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...