Sunday, April 5, 2009

tag dan BST

1. Write your blogger username.
2. Write your two favorite bands/groups at the moment (not overall, just currently).
3. Write I ♥ ___ (this isn’t really for anything, just to see how you draw hearts!)
4. Write the name of your favorite person of all time.
5. Write down your recently favored person.
6. Tag 5 people to do this meme.

  1. jon hafkian
  2. MUH,...... 1 je la
  3. 1 love my cat....haha
  4. da takde da orang tu dalam ingatan aku
  5. macam takde pon....none
  6. tak mau tag sape2. kawan2 aku malas wat tag, aku tau
----------------------------------

British Summer Time

At 2.00 am BST (1.00 am GMT) on Sunday 29 March 2009 the clocks will move forward by an hour as civil time returns to British Summer Time (BST) from Coordinated Universal Time (almost identical to Greenwich Mean Time).

The Ninth European Parliament and Council Directive on Summer Time Arrangements states that summer (or daylight saving) time will be kept between the last Sunday in March to the last Sunday in October. The changes will take place at 01.00 GMT.

Summer time dates, 2009-2012

Year Date
2009 29 March to 25 October
2010 28 March to 31 October
2011 27 March to 30 October
2012 25 March to 28 October

  • adakah korang rasa skarang ni masih winter sebab nak ikut GMT+8 kalau nak tengok EPL? salah!!!!! sekarang adalah +7 jam masa London.
  • ada kawan aku (ramai ok!!!) tak mau percaya bila aku cakap EPL start pukul 10.00p.m waktu Malaysia (1500 waktu London) tadi
  • ah, nasiblah nak percaya atau tak. yang penting ada yang konon2 nak pergi tgk EPL, sebab katanya start kul 11.00mlm. Check kat Livescore, da masuk 2nd half time tu (11.30mlm)
  • sape suro tak percaya? hahahaahahahaahaha......

2 comments:

khairierahman said...

ceh! handwriting lah!!

jon hafkian said...

xde pon instruction....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...