Monday, March 1, 2010

kerja malam

aku akan memulakan sesi latihan di Taman Tun Dr. Ismail esok (2nd March 2010). jadual pertama untuk aku adalah pada pukul 4.30 petang. maknanya aku perlu balik pada tengah malam. huhuhu.... ada jugak terfikir kenapa aku beria-ia nak sangat kerja ni padahal tak standard man pun (u know la kn!). sanggup lagi bila diorang tanya boleh kerja syif tak, padahal bila trainer kasi timetable hari tu terus aku mengeluh. hahaah....

antara koleksi alasan/soalan
1. mana ada public transport kalau balik tengah malam.
2. ada parking ke provide by company?
3. kalau masuk pagi/ 7.30pg, sempat sampai ke kat TTDI tu?

tapi, my trainer jawab mudah je..... CHALLENGE!!!! so i must take it as challange. no matter what, this is what i've to face. like it or not. it's the reality of life. i need to be patience, everything will be fine! (actually we cannot use word fine when ppl ask we're ok or not!)

so, i've made up my mind. i'm gonna buy the RapidPass so that i can use it whenever i travel to work by public transport. else, i'm just drive to office if it's evening shift. pergh.... sanggupkah aku? i can do it! i know i'm good at making decision. hahaha... masuk bakul angkat sendiri!

now i can feel the burden and strees where most of the working ppl feel. huaaaaa...... aku sudah start main farmville sebab tension di tempat kerja. actually i'm not that stress. i'm just felt tired everytime i reach home after work. so i need something to release.... and i found the application that has been promoted by my friend long time ago. last time i decline for the reason that i might be addicted to this application once i play it.

and, it's true. hahahaah. proven!

2 comments:

khairierahman said...

you can do it!
go go power rangers..!!
huhuhuhu :p

jon hafkian said...

of course i can!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...