Sunday, August 2, 2009

AKU GERAM!!!!

nak dijadikan cerita (jadi penglipur lara jap)

malam tadi aku tak boleh tidur nyenyak
sebab roomate aku stay up
bagussss...... teruskan usaha anda
malangnya, niat murni stay up itu
bukanlah untuk membaca buku
ataupun study ke..... apatah lagi nak bersolat hajat di malam2 hari
dah tu ape yg die buat malam2 buta tu?
.............................tgk anime, baca manga (duh!)

omg...... please la encik otaku
siang2 bacam mende2 tu tak boleh ke?
aku ni dahla memang susah nak tidur kalau pasang lampu
especially kalau pasang lampu tu
untuk aktiviti tak berfaedah ni
aku gerammm!!!!!
noktah pertama.

aku geram lagi......
pagi2 aku da tak boleh tidur semula lepas solat subuh
sebab.... encik otaku tu sambung baca manga
so.... aku pon bukak la pc n tgk movie
but u know what happen?
i smell something smelly... stink
aku tau baju die tak basuh2 lagi
dan berganti 2 baju yang sama selama seminggu ni
oh please encik otaku.....
walaupun ko gantung baju tu.....
it still smell bad.... yucks!!!!

arghhhh...... ape la malangnya pagi2
dah terbau busuk....
tu belum lagi aku describe tentang die bercakap sorang2....
yang tu lagi la buat aku rasa tertekan macam nak tampar je die
batuk2 tak henti2 macam orang batuk kering....
tak makan ubat pulak tu
siap ko kalau aku kena H1N1.....

hah....lepas segala geram aku
kali ni aku nekad
next week nak cari bilik baru
tak kisah la kena bayar denda ke
yang penting.............
hidup aku tak sengsara macam ni

7 comments:

Fareenz said...

eeeiii...
memang sakit ati la weh kalau dapat roomate cmtu.

1st, ko slow talk la dgn die, ckp ko takleh tido when the lights on..bla bla bla...

kalau tak jalan, kau beli eyes protector untuk tidur especially yang untuk travelling tu.

pasal hal bsuk, memang the yikes! aku takleh betul org busuk2 nie..

ape kate ko beli spray, pastu ko spray sambil cakap kuat2, "eeiii..ape la yang busuk sgt nie..". mesti die tahu nye la.

goodluck my fren.=)

kaizar said...

get a new room.ASAP.

emilyrockz said...

agak2 takleh blah.
anda wat2 tidur pastu wat2 ngingau pastu bangun g tampar muka de. tutup lampu. pastu sambung tido balik.

pastu wat bodo as if nothing happen.

=)

jon hafkian said...

omg.....

fareens-good idea,eyes protector.tapi kisah spray tuh da try....tak berkesan.cuma tak la sekejam tu.hehe

kaizar-yes...i'm looking forward to find another room(without roomate a.k.a single room or double room without vacancy)

emily-ROFL....as if i have that courage.....i know i'm a good actor,'uhuk'...but i'm not that brave.

khairierahman said...

omaigod! that's so disgusting..
try your best to get new room!
you deserved better [!]!!

jon hafkian said...

ko tau xpe....aku tak tahan dah.skrg ni ak mintak tlg kwn tgk2kn kalo ada bilik kosong kat die nye floor...

tunku said...

tunkumazeli-oooo....bru ku tau ko ader problem ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...