Friday, May 8, 2009

Ya Allah, tabahkanlah hatiku!

aku dah sampai ke tahap kemuncak kesabaran sekarang ni. supervisor psm aku memang dah melampaui batas sekarang ni. bukan setakat pilih kasih, aku dah terbiasa dengan itu. maki, perli tu semua dah makanan ruji semenjak berada di bawah seliaan dia.

yang amat menyakitkan hati aku apabila dia tak nak sign 2nd draft tesis aku. dia suruh aku betulkan semua semula dan tak payah berangan sibuk nak balik rumah. hoi orang tua, aku ada latihan industri la minggu depan. aku dah bagi tau pun dia buat tak paham je. terima kasih supervisor. aku takkan lupa jasa dia meng-anak tirikan aku, perli aku depan kawan aku, malukan aku depan kawan aku.

TERIMA KASIH. semoga Tuhan membalas jasa anda. kalau anda terbaca post ini, minta halal makan minum je la. aku takkan padam.

11 comments:

Fareenz said...

i know how thats feel..
bile di anak tirikan..

anyway apis, ni fara la!!!!!!!!
(ntah ingat ntah tak)
i added u at facebook, tgk apis pon ade blog jugak..eheh!!

fara link sekali la..kang lupe plak.

jon hafkian said...

yezza...farah haireen (i can't remmber ur name spelling).

sekarang ni tgh down...ntah la.

kaizar said...

huhu...dunno what to say since no experience...but dengar lah lagu hazami banyak2...mungkin bleh jadi setabah kakak hazami...

jon hafkian said...

haha....hazami tabah ke?pagi ni nak g try mintak sign lagi...moga2 tuhan bukankan hati dia untuk sign dan mudahkan perjalanan saya.

Fareenz said...

awak ingat nama saya dengan tepat sekali.hooray!!

awak tengah down??
erm..just pray alot. moga ALLAH persenangkan perjalanan hidup kita.

benda yang susah, akan jadi senang kemudian pis.we just have to wait.

kaklong said...

atong!!! omgggg.. nisa pon rasa membara je bile bace this post.. but apa2 pun, sabar ok. dah nak abes dah tu.. insya Allah ada la hikmah kejadian tersebut =) be strong okay! and good luck!

jon hafkian said...

fareenz-hendaknyua,dimurahkan rezeki esok2...huhu

kaklong-ada hikmah.btol.cuma sakit la untuk ditelan.

-syim- said...

huahuaaa....
dah2..jgn kutuk2 dah.
its over rite.

jon hafkian said...

aku ada kutuk lagik ke soalannya?

Khaliff Faid Eric said...

Achtung, kuatkan semangat! Mudah-mudahan semua tu akan dipermudahkan untuk Achtung!

jon hafkian said...

ye btol!!!....thanks.sekarang ni penat keje je...pinggang macam nak patah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...