Thursday, May 7, 2009

kekeringan idea

haiyo...aku kekeringan idea. petang nanti dapat semula draft yang perlu di betulkan. aku masih belum buat abstrak tesis. hantar draft kosong tanpa abstrak.... masalahnya aku nye abstrak ni nak wat macam mana?
  1. aku takde idea nak tulis apa dalam abstrak.
  2. aku tak tau apa nama projek ni dalam bahasa melayu.... anyone has idea? 'the spatial filtering effect of electrodynamic sensor'
-----------------------------
duit dah habis!!! omg, duit habis sebelum masanya. ini yang buat aku parah ni. nak berjoli di hujung sem pon tak boleh sebab kekurangan 'ongkos'. takut je bila pergi makan. silap2 aku tak bawak duit kan..... kan ke naya tu?

-----------------------------
oh, nanti aku nye office time internship dekat dengan workshop ek? wah, memang mechanic wannabe la ni.... haha.... tak dapat nak dibayangkan.

-----------------------------
idea untuk berblog pon dah takde sekarang ni. kepala aku penuh untuk siapkan tesis, jilid tesis dengan hantar. itu sahaja. aku benci hidup macam tu. lepas tu kene kemas barang, i hate this!!! bergegas balik rumah, i love my home. last balik rumah 3 bulan yang lepas. aku balik semula ke UTM naik train sebab bawak kotak kayu untuk projek tahun akhir. semata-mata.

aku tak sabar nak menikmati semula hidup sebagai warga KL. memang dah lama aku tak rasa perasaan ni. mungkin 4 tahun lepas. sebelum aku masuk ke UTM dulu. oh, aku rindu KL, aku rindu rumah. tapi aku tak suka panas. aku dengar KL panas sekarang ni. sangat panas kata mereka (kawan-kawan aku). hah, perit la nampaknya.

tu yang aku rasa perlu untuk balik ke rumah secepat mungkin, sebab aku perlu sesuaikan diri dengan cuaca dan suhu dulu. JB tak sepanas KL.

2 comments:

kaizar said...

cube cek kamus kalau2 bahasa melayu saintifik nyer ader...

jon hafkian said...

tak mungkin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...