Friday, May 22, 2009

tired = penat

aku sangat penat sekarang...baru-baru ni. latihan industri ni memang memenatkan. kerja macam buruh kasar. bak kata orang-orang kat workshop, dah macam mekanik lori da. haha.... tapi memang mencabar la kerja ni. superb punya penat, ditambah dengan rasa macam nak patah pinggang bila kena berdiri 1 jam dalam train yasng penuh bak tin sardin.

semoga aku boleh menghadapi situasi ni dengan tabah. haha....

6 comments:

kaizar said...

***sambil mendengar lagu hazami - tabah...

jon hafkian said...

bukan tekad ke?
takpe la...cuma sekarang ni sakit pinggang la
geram gak.

The Rhymeweaver said...

gi urut la bro

pesal blog ko jadi super besar dia punya font nih, aku kena undur kalau nak baca

jon hafkian said...

aku skuka tgk besar2 ni....malas la g urut.

khairierahman said...

alah.. sejam dalam train tadek hal la, kalao 2jam dalam bas itu la mencabar! hahahahhaa.. itu la dunia orang kerja..
apsal tak naek 4wheels ko tu ajer huh?

jon hafkian said...

naik train FOC.of of coz la ak cari mende yg free nih.lgopn bkn nye ak dpt gaji beribu2 mcm ko...haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...