Tuesday, November 24, 2009

GEMPAKSTARZ FESTIVAL

ni lah segala benda yang dibeli di Feastival Gempakstarz tu.
sebelah kiri tu barang-batang yang dibeli, sebelah kanan tu adalah hasil lucky draw

hari sabtu lepas, aku pergi ke Karnival GempakStarz di Bukit Bintang, di festival tu dapatlah berjumpa dengan ramai comic artist. serook gak. yang paling seronok mestilah sebab dapat menang lucky draw. hehehe... oh, time aku pergi sana tu sempat tengok pertandingan cosplay. menarik gak cosplay ni. kreatif peserta-peserta mereka.

yang penting, dapat jumpa Kaoru!!! siap mintak sign lagik kat workshop dorg. bukan naik pentas ok ramai2. kalau tengok kat paperbag putih tu, banyak gak koleksi signature comic artist yang aku dapatkan hasil bantuan my fren, Nizam Bachok yang juga seorang comic atrist. trimas! hahaah.....

huhuuh.... sayang Ben dah takde kat GempakStarz. aku memang kipas susah mati BEN. Ben.... whre r u? enjoy.... n see u guyz next 2 years.

4 comments:

khairierahman said...

banyaknya borong.. huhu :p
im glad i dont have intentions to buy those comics anymore.. everything is online now.. teehee ;p

jon hafkian said...

xmenarik bc online....

The Rhymeweaver said...

perghh member ko Nizam Bachok? lukisan dia power tuuu

jon hafkian said...

aku xminat sgt pon lukisan die....haha,actually ak xpnh bc komik die.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...