Monday, September 7, 2009

parcel dan pos

tadi my bro and my sis anta barang-barang yang my dad pesan. dorang pos guna air mail  siap dengan poslaju.... maka, segala caj dan bayaran yang perlu dibuat adalah RM265... omg. mahal seh. abis duit semua guna untuk pos je.

disebabkan duit dah habis untuk pos barang kat my dad, so dorang da xde duit nak pos cable sony walkman aku. uwaaaa...... terpaksalah aku berpuasa daripada menggunakan walkman this week. sebab, tak boleh cas bateri. cable tertinggal kat rumah waktu balik minggu lepas. nampaknya kena tunggu sampaiminggu depan la waktu balik raya baru boleh cas bateri ni. ataupun..... pinjam. masalahnya, sape yang ada cable sebegitu rupa? susah jugak kalu cable yang tak universal ni.

Sony Walkman NWZ-E435F

ni yang membuatkan aku untuk melupakan hasrat untuk berangan-angan nak upgrade handphone kepada samsung. maunya terlupa bawak charger kan?

Samsung Jet S8003


4 comments:

khairierahman said...

takkan takde sorang pon kawan2 ko yang pakai walkman? aneh betul..

jon hafkian said...

takde....
kalo ada pon,sume pakai yg tros plug in kt pc
or,zen ke, creative ke....

kaizar said...

practicality-wise....hrmmm...

jon hafkian said...

hmmm...tp memandangkn 45hrs audio play,tros amik 1.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...