Saturday, December 12, 2009

jb update

aku di JB....
malangnya kereta takde. so skrg ni tgh mati kutu x bole nk survive.huhu. apalah nasibku ini. huhuhu.... cehhh, konon-konon sedih la pulak. sebenarnya aku ada 2 berita gembira. sebenarnya ada 1 lagi extra happy news.

pertama... wedding chaos and hectic is over! no more penat-penat pusing selangor nak pergi hantar kad jemputan. takde da kerja-kerja part time menjadi wedding planner tak bertauliah. huahuahuahua..... aku da free!!!!

kedua.... aku da check result. subje yang aku fail hari tu yang menyebabkan aku bersusah payah stay back di utm untuk siapkan assignment supaya boleh diluluskansudah membuahkan hasil. bukan satu, tapi dua gred yang dinaikkan. yeah!!!! i'm officially graduating from utm. pent sudah belajar di sana. aku mahu mencari sesuatu yang baru pula.

ketiga.... aku sudah lulus exam unit trust consultant oleh FMUTM. yeah.... dengan hanya mengambil masa 1 jam daripada 2 jam masa keseluruhan, aku lulus! yes. sekaran akuda boleh start career sebagai wealth consultant. secara rasminya. printed license akan diperoleh sebulan akan datang.

itu je la akunak tulis. sekarang ni tengah menyemak kat umah orang. huhu. siap pakai laptop die lagik. ah, da die yang kasi. aku guna je la. okeh... next entry rasanya nak letak pic wedding la dengan update tentang teater natrah.

2 comments:

kaizar said...

tahniah! graduan utm yg berjaya!

jon hafkian said...

hahaha.....tunggu scroll je lg ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...